Aavedata Summer GhostFest 

SEILIN SAARI 15-16.8.2020

 

Kymmenen vuoden ajan tämä kohde on ollut jatkuvasti mielessämme. Paikan historia on ainutlaatuinen Suomessa ja kuvaa hyvin aikaa, jolloin spitaaliset eristettiin julmasti pois yhteiskunnan silmistä. Saarelle tuotiin 1600 -1700- luvulla mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä, lapsen murhaajia ja syyttömiäkin, joiden ainoa peruste saattoi olla irtolaisuus. Potilas toi saarelle mukanaan oman arkkunsa puutavaran, koska paluuta ei ollut. Ahdistuksen, surun ja masennuksen tunnetilat olivat varmasti jatkuvasti läsnä. 

 

”Ken tästä käy saa kaiken toivon heittää”

Sakari Topelius 1845.

 

Tämä ”Suomen Poveglia Island” herättää paljon tunteita ja kysymyksiä. Onko paikan energia edelleen kyllästetty synkillä ja murheellisilla ajatuksilla?  Vieläkö täältä ”unohdettujen sielujen saarelta" löytyy vaeltajia, jotka ehtivät jo koko elinikänsä siellä viettää? Saammeko heihin kontaktia ja voimmeko jotenkin heitä auttaa?

 

Tämä tapahtuma on merkittävä monessakin suhteessa. Vietämme kanssanne reilun vuorokauden tutkien, keskustellen, pohtien sekä seikkaillen saarta läpi! Kerrankin meillä on aikaa istua alas ilman kiireistä aikataulua.

 

Tapahtuman aloitus la 15.8.2020

 

    lähtö Turusta lautalla klo 10.00 

    saapuminen Seilin saarelle 11.45. Olemme teitä satamassa vastassa.

    lounasbuffee klo 13.00 niille, jotka ovat sen tilanneet. 

 

Ruokailut

Aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala tilataan etukäteen. Ruokatilaukset kysymme lippuvarausten yhteydessä. Ruoat eivät sisälly lipun hintaan eli ovat omakustanteisia ja toivommekin, että käytätte saaren ravintolan antimia hyväksenne. 

 

Ohjelma saarella on tutkintapainotteista mutta myös rentoutumista ja jutustelua. Nautitaan elokuun lämmöistä ja illan hämystä yhdessä. 

 

Tapahtuman lopetus su 16.8.2020

 

    aamupala ja lounas sopimusten mukaan

    saareen tutustuminen jatkuu

    lautta lähtee Seilin saarelta Turkuun klo 16.30 ja satamassa n. klo 18.15

 

Hinnasto

Tämän koko tapahtuman hinta on vain 199€ / hlö!  Hintaan sisältyy edestakaiset laivamatkat, majoitus sekä koko vuorokauden ohjelmisto. Paikkoja rajoitetusti! 

(Tapahtuma järjestetään vain jos tulijoita on vähintään 30 henkeä).


Peruutusehdot

  • 50% tapahtuman hinnasta jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tapahtuman alkamista
  • 5% tapahtuman hinnasta jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään kolme vuorokautta ennen tapahtuman alkamista.
  • 95% tapahtuman hinnasta jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme vuorokautta ennen tapahtuman alkamista


Vuoden huikeinta tapahtumaa odottaen!

Aavedata


Ei vapaita paikkoja
Ei vapaita paikkoja Lue lisää


Kevään Aavedata Ghostfest2020 Brinkhallin kartanossa. UUSI AIKA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN!!


Tässä mysteerien täyttämässä kartanossa olemme aiempien tutkimuskäyntien yhteydessä tunteneet paikan haikean ja painostavan, mutta myös positiivisen energian. Tätä energiaa voisi hyvin verrata vuoristorataan kaikkine tuntemuksineen ja kokemuksineen. Olemmekin saaneet täältä upeita tuloksia, mutta janoamme lisää vastauksia. 


Uskaltaudu kanssamme mukaan seikkailuun. Kokemus on ehdoton kaikille jotka rakastavat vanhoja historiallisia kartanoita. Tämänkin entisen aatelistilan henget on usein koettu olevan vahvasti  läsnä. 


Olemme tutkineet Brinkhallin kartanoa kahdesti aiemmin. Ensimmäisellä käynnillä mukanamme oli brittiläinen SIPP- tutkimusryhmä, joka sai myös hienoja tuloksia tutkimuksissaan. Itse koimme jäätäviä hetkiä edellisessä yhteistutkimuksessamme kun Kinect- kameraan ilmestynyt hahmo otti tutkimuksessa mukana ollutta naista vyötäröltä kiinni, tämän samalla tuntien äkillistä heikotusta.


Tutkimuskierrosten osallistujat on jaettu 20 hengen ryhmiin ja tutkimusaikaa on hieman lisätty. Jokaisen ryhmän kanssa kierrämme 75 minuutin ajan tutkimassa teknisiä laitteita apuna käyttäen kartanon tiloja joissa on koettu outoja tapahtumia. Omia "hiljaisia" tutkimusvälineitä voi halutessaan ottaa mukaan. 


Kavaljeerisiipi toimii odotus- ja seurustelupaikkana odottaessanne oman kierroksenne alkua. Täältä saa ostettua myös kahvia ja pientä suolapalaa. Maksutapa on käteinen.

Muita ruokapaikkoja löytyy 10 - 15 minuutin ajomatkan päästä.


Varustautukaa lämpimillä vaatteilla,  sillä osassa tutkittavista kohteista on viileää. 


Ikäraja

Tutkimuskierrosten alaikäraja on 10 vuotta kun mukana on täysi-ikäinen huoltaja. Ilman huoltajaa ikäraja on 15 vuotta. 


Lipun hinta on 39€ johon sisältyy Brinkhallin kartanon tilavuokrat sekä kierrokset. Maksua ei palauteta.Ryhmä 2  13.00 - 14.15

Ryhmä 3  15.15 - 16.30

Ryhmä 4  16.45 - 18.00

Ryhmä 5  19.00 - 20.15

Ryhmä 6  20.30 - 21.45 Näillä saatesanoilla olemme valmiita kohtaamaan kartanon energiat uudestaan Teidän kanssanne!