Kevään Aavedata Ghostfest2020 Brinkhallin kartanossa ti 17.3

Tässä mysteerien täyttämässä kartanossa olemme aiempien tutkimuskäyntien yhteydessä tunteneet paikan haikean ja painostavan, mutta myös positiivisen energian. Tätä energiaa voisi hyvin verrata vuoristorataan kaikkine tuntemuksineen ja kokemuksineen. Olemmekin saaneet täältä upeita tuloksia, mutta janoamme lisää vastauksia. 

Uskaltaudu kanssamme mukaan seikkailuun. Kokemus on ehdoton kaikille jotka rakastavat vanhoja historiallisia kartanoita. Tämänkin entisen aatelistilan henget on usein koettu olevan vahvasti  läsnä. 

Olemme tutkineet Brinkhallin kartanoa kahdesti aiemmin. Ensimmäisellä käynnillä mukanamme oli brittiläinen SIPP- tutkimusryhmä, joka sai myös hienoja tuloksia tutkimuksissaan. Itse koimme jäätäviä hetkiä edellisessä yhteistutkimuksessamme kun Kinect- kameraan ilmestynyt hahmo otti tutkimuksessa mukana ollutta naista vyötäröltä kiinni, tämän samalla tuntien äkillistä hyvin voimakasta heikotusta.

Tutkimuskierrosten osallistujat on jaettu 20 hengen ryhmiin ja tutkimusaikaa on hieman lisätty. Jokaisen ryhmän kanssa kierrämme 75 minuutin ajan tutkimassa teknisiä laitteita apuna käyttäen kartanon tiloja joissa on koettu outoja tapahtumia. Omia "hiljaisia" tutkimusvälineitä voi halutessaan ottaa mukaan. 

Kavaljeerisiipi toimii odotus- ja seurustelupaikkana odottaessanne oman kierroksenne alkua. Täältä saa ostettua myös kahvia ja pientä suolapalaa.

Harjattulan Klubilta, joka sijaitsee vain 6 minuutin ajomatkan päästä kartanolta (harjattulantie 84) löytyy apu isompaan nälkään.

Varustautukaa lämpimillä vaatteilla,  sillä osassa tutkittavista kohteista on viileää. 

Ikäraja

Tutkimuskierrosten alaikäraja on 10 vuotta kun mukana on täysi-ikäinen huoltaja. Ilman huoltajaa ikäraja on 15 vuotta. 

Lipun hinta on 39€ johon sisältyy Brinkhallin kartanon tilavuokrat sekä kierrokset. Maksua ei palauteta.

Näillä saatesanoilla olemme valmiita kohtaamaan kartanon energiat uudestaan Teidän kanssanne!

Aavedata

39,00 €